Η Εταιρεία2020-03-20T18:19:03+02:00

NOVAPACK 
Γεώργιος Νικ.Ευθυμιάδης & ΣΙΑ ΟΕ
ΑΜΠ: 7101

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής υλικών εύκαμπτης συσκευασίας (PE,PP) και κατασκευής πλαστικών τσαντών. Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή & εκτύπωση πλαστικών ειδών εύκαμπτης συσκευασίας που αναδεικνύουν την ποιότητα και την ελκυστικότητα των συσκευασμένων προϊόντων, με μέθοδο στον σχεδιασμό και σεβασμό στις εξατομικευμένες ανάγκες.

Ποιοι είμαστε

1975

Πριν το 1975

Oι Νικόλαος & Αντώνιος Ευθυμιάδης , ιδρύουν την ΑΓΕ ,μία από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας στην Ελλάδα που ακολουθεί επι έτη μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

2007

2007

Ιδρύεται η novapack ως συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης , με σκοπό την εκμετάλλευση των διαθέσιμων επενδυτικών εργαλείων για τη προμήθεια σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας.

2010

2010

Η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο έκτασης 4.800 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας, επί του οποίου κατασκευάζεται νέα μονάδα παραγωγής, και συνεχίζει τις επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό

2019

ΣΗΜΕΡΑ

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με πολλαπλές εφαρμογές, φιλικά προς το περιβάλλον. Η συμμετοχή στο χώρο πάνω από 40 χρόνια , με σταθερά ενεργό πελατολόγιο, εγγυούνται όχι μόνο την ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και τη συνέπεια στις συνεργασίες μας. H εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη, σύμφωνα με το πρότυπο «ISO 9001:2015», για την ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΥΚΑΜΠΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ & συμβεμβλημένη με Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης για τις πλαστικές σακούλες μεταφοράς & τα υλικά συσκευασίας.

Όραμα της εταιρείας είναι να γίνει η πρώτη σκέψη σε όποιον χρειάζεται εύκαμπτη συσκευασία καλύπτοντας κάθε νέα ανάγκη.

Στα άμεσα σχέδια μας, ως ανταπόκριση στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής, είναι η απόκτηση περισσότερων πιστοποιήσεων για την ασφάλεια των τροφίμων & τη προστασία του περιβάλλοντος.

Τα προιόντα και η λειτουργία μας ακολουθούν τις αρχές της κυκλικής οικονομίας συμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία.